top of page

STAY

 

We proberen voor iederen het verblijf onvergetelijk te maken. Zowel als je met z'n tweeen komt, of met kinderen. Ook voor de wat oudere kinderen (12+) is er genoeg te doen. We proberen, voor zover mogelijk, kinderen van dezelfde leeftijd in dezelfde weken te plaatsen.

Er zijn tennisbanen vlakbij, – met zicht op zee- en je kan in de omgeving volop zeilen, kitesurfen, suppen en kano varen. Of misschien een fietstocht onder de platanen, langs het Canal du Midi? Een bezoek aan het klimbos, of -voor de groteren- naar zwem- en glijbanenparadijs Aqualand. Je kan natuurlijk ook genieten van de rust op Saint Paul, alleen onderbroken door geluiden van de krekels. Eindeloos springen op de grote trampoline, of een partijtje ‘Jeu de boules’ of ‘kubben’ op onze baan, wellicht een voetbaltoernooitje en dan snel weer zwemmen!

OMGEVING

 

Door de unieke ligging van Saint Paul is alles binnen handbereik. Het strand van het vissersplaatsje Meze is slechts op 4 kilometer afstand. Je ziet de zee vanaf het domaine! In de omgeving heb je behalve wijn, wijn en nog eens wijn, havenplaatsjes met vis, oesters, mosselen en veel pleziervaart, kleine plaatsjes met jeu-de-boulende mannen en steden als Beziérs en Montpellier (mooi, slenteren in de oude stad met heel veel terrassen, winkels en historie).

 

Ook het middeleeuwse Pezenas met veel antiek en brocante is vlakbij. In de directe omgeving kan je zeilen, kite-surfen, fietsen en golfen. Of wandelen over de Romeinse ‘Via Domitia’ of een van de wandelroutes in de omgeving volgen: je loopt zo tussen de roze flamingo’s in.

Verder waan je jezelf even in de middeleeuwen in de vele historische abdijen.

 

 

bottom of page