top of page

Met de reis naar Saint Paul le Marseillais, reis je ook meteen naar een stuk van Frankrijk waar alles te krijgen is.

Talloze grote en kleine restaurants in de omgeving, 'eetmarktjes' waar de locale producenten hun spullen laten proeven, strandtenten waar je kan kiezen tussen een salade of een heerlijk gegrilde vis en op de vele lokale markten koop je de lekkerste ingrediënten. De hele streek is bekend om de visvangst en oester- en mosselteelt.

Wijn

"Ons" departement - de Herault -, is nummer 34 en genoemd naar de rivier de Herault die erdoor stroomt. Het departement de Herault  is onderdeel van de Regio Occitanie. Je bent hier ook meteen in de meest uitgebreide  wijnstreek van Frankrijk.

Grote wijnhuizen zoals Paul Mas maar ook kleine wijnboeren waar je de wijn rechtstreeks uit de vaten kan proeven, het is er allemaal. Op Saint Paul staan verschillende wijnen op de kaart en natuurlijk kan je ook zelf naar een wijndomein voor een rondleiding. Vraag het ons en we wijzen je de weg naar de leukste wijndomeinen, vlakbij ons.

Table d’hôtes

Op de dag van aankomst in het hoogseizoen zorgen wij voor een lekker hapje en drankje. Je hoeft niet weer de auto in om naar een restaurant te rijden of zelf aan de slag ... het is tenslotte vakantie! Uiteraard is dit voor klein en groot.  Op het domein zijn moestuinen, fruit-, olijven-, en veel vijgen-bomen. Met het maken van de table d'hotes maken we zo veel mogelijk gebruik van onze eigen producten en locale producten. Zo mogelijk biologisch. 

Op ons schaduwrijke, gezellige terras onder de moerbeibomen  of bij het zwembad kan je, in alle rust genieten van een latte macchiato, cafe au lait, verse muntthee (ook uit eigen tuin of een fles wijn afkomstig uit een van de omliggende wijngaarden. We hebben een honesty bar waar drankjes en ijsjes op jullie wachten.

Verder hebben we een lijst met allerlei leuke 'eetmarkjes', de beste en leukste (maar goed verstopte) restaurantjes om ons heen: je komt tijd te kort.


bottom of page