top of page
IMG_4559_edited
etangdethau
get together in one of the gardens
IMG_6005
A22C8512-E74D-41F7-A1E8-BE9DB8742E0C_edited
TEAM
IMG_5661_edited.jpg
Marit en de hulptroepen 

Marit woont al sinds 1998 in Frankrijk. Toen op zoek naar het perfecte huis, met veel ruimte er omheen, om mensen te kunnen ontvangen en een topvakantie te bieden. Oudste dochter Pien was 6 weken oud.

 

Na het opknappen en met veel plezier wonen en werken bij het eerste bedrijf, kwam in 2003 Saint Paul le Marseillais op het pad. Inmiddels met tweede dochter Loor (2001) werd een nieuwe droom werkelijkheid: toerisme, een eigen wijngaard en wijnboer worden, veel mediterrane zon, dichtbij de kust en toch volop ruimte en groen, zonder direkte omwonenden.

 

Er kwamen gites in een deel van de gebouwen en in het pijnbomenbos staan de ingerichte tenten in de broodnodige schaduw.

 

Marit vind het in de watten leggen van mensen nog altijd heerlijk, gecombineerd met decoreren en iedere keer weer beter en mooier maken van het hele domein, het is nooit af.

 

Door het grote succes met het organiseren van evenementen wordt de jaarplanning nu afwisselend gevuld met gezinnen met grotere kinderen die hun zomervakantie hier doorbrengen en met Franse stellen die 'de mooiste dag van hun leven' hier vieren. Meer info: zie INSTA saintpaullemarseillais)

 

De omliggende wijngaarden zijn nog volop in productie maar niet meer in Marit's bezit. Wel de lusten maar niet de lasten! En uiteraard kan dit alles niet zonder een geweldig team om zich heen: alle hulptroepen voor de tuinen, moestuinen, klussen, onderhoud en noem maar op. 

Bienvenue à mon petit paradis

Josephine-Marit-Laurence
bottom of page