top of page

SAFARITENTEN

Safaritenten, een beproeft recept. Ze staan te kust en te keur in Frankrijk. En wat maakt onze tenten dan toch net even anders?

 

Onze tenten staan verstopt in ons pijnboombos met metershoge bomen en zicht op de omringende wijngaard, dat alleen al maakt ze uniek! We zitten dichtbij de kust: hemelsbreed 4 km. Er is veel aandacht voor de inrichting van de tenten met lekker beddengoed en fijne details. Van een tafelkleed tot een oestermes, van een mooi wijnglas tot een goed bed. Andere bewoners van dit bos zijn voornamelijk krekels, eekhoorns en vogels.

 

Onze tenten zijn allemaal in de laatste paar jaar vernieuwd.

Ze staan op ruime topplekken in het bos met muskietengaas voor de ramen, grote houten vlonders, buitenmeubilair, een hangmat, water in de keuken en je eigen uitpandige prive badkamer... je hoeft alleen je tas maar mee te nemen.

Er zijn twee verschillende tenten. Of je hebt een safaritent met twee slaapvertrekken waar je met 4 of 5 personen in dezelfde tent slaapt, of je hebt een tentplaats waar de kinderen in hun eigen tent, naast die van jullie, slapen. Voor ieder wat wils (maar wel moeilijk kiezen).

Tentplaatsen Alicante en Terret max 5 personen: De ouders hebben een droom Safaritent van 20m2 ter beschikking met een 2 persooonsbed (1.60x2.00) en voldoende ruimte om de spullen op te bergen. 2 of 3 kinderen slapen in een tent naast die van jullie. In deze 'kindertent' zijn twee slaapvertrekken met 2 of 3 bedden, een keukentje met koelkast, waterkoker en opslagruimte. Verder is er een buitenkeuken, een hangmat en natuurlijk meubilair. Dus je kookt buiten en daar staat ook de eettafel.

Tentplaatsen Merlot en Carignan max 5 personen: Ruime, complete Safaritentententen, sfeervol en met aandacht ingericht en met een prachtig uitzicht op de wijngaard. Zo wil iedereen wel wakker worden! Er is in iedere tent een slaapvertrek met 1 bed voor 3 kinderen (hoogslaper, dus 3 slaapplaatsen) en een slaapvertrek met 1 tweepersoonsbed.  Verder natuurlijk een 'living' met een keukenblok (gaspitten, koelkast, waterkoker). Het buitenmeubilair staat op de ruime veranda.

 

Tentplaatsen Syrah en Grenache max 4 personen: Houten vlonders met daarop een Lodge Safariten, ruime robuuste tenten met ook hier weer topbedden en er ontbreekt aan niets. Er zijn 2 slaapvertrekken, een met 1 tweepersoons bed en de andere met 2 eenpersoonsbedden. Verer is er een keukenhoek met stromend water, koelkast, waterkoker en het buitenmeubilair staat op het terras. De een staat zo mooi dat Marit er zelf wel wil wonen en de ander heeft een onweerstaanbaar avondzonnetje.

.

Prijzen

Oh, la la, des croissants, pain au chocolat, baguettes, pain complet ..

Impressie

bottom of page