SAFARITENTEN

Safaritenten, een beproeft recept. Ze staan te kust en te keur in Frankrijk. En wat maakt onze tenten dan toch net even anders?

 

Onze tenten staan verstopt in ons pijnboombos met metershoge bomen en zicht op de omringende wijngaard, dat alleen al maakt ze uniek! We zitten dichtbij de kust, op een heldere dag kunnen we de zee zien. Er is veel aandacht voor de inrichting, mooie kleuren en fijne details. Van een tafelkleed tot een oestermes, van een mooi wijnglas tot een goed bed. Andere bewoners van dit bos zijn voornamelijk krekels, eekhoorns en vogels.

De tenten die hier staan, zijn zo goed als nieuw (2021-2020).

Het zijn tenten op topplekken met muskietengaas voor de ramen, grote houten vlonders, buitenmeubilair, een hangmat, water in de keuken en je eigen uitpandige prive badkamer... je hoeft alleen je tas maar mee te nemen.

Er zijn 3 verschillende tenten, voor ieder wat wils (maar wel moeilijk kiezen)..

Er zijn twee Coco tenten op de plaatsen Terret en Alicante. De Coco's zijn langwerpige tenten met 3 vertrekken: slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, een living(kje), een keuken met een koelkast, waterkoker en opslagruimte. De rest van de keuken is een buitenkeuken en staat op de vlonder onder de boogvorminge voortent. Dus je kookt buiten en daar staat ook de eettafel.

Naast de Coco tent staat een slaaptent met 2 of 3 eenpersoonsbedden, voor als de kinderen liever in een eigen tent slapen. Ideale plek als de kinderen in hun eigen tent, naast die van jullie willen slapen. Let op: het is mogelijk 2 eenpersoonsbedden naar de oudertent te verplaatsen (dus in de living).

De Safaritenten staan op de plaatsen Merlot en Carignan: ruime, complete tenten, sfeervol en met aandacht ingericht en met een prachtig uitzicht op de wijngaard. Zo wil iedereen wel wakker worden! Er is in iedere tent een slaapvertrek met 1 bed voor 3 kinderen (dus 3 slaapplaatsen) en een slaapvertrek met 1 tweepersoonsbed.  Verder natuurlijk een 'living' met een keukenblok (gaspitten, koelkast, waterkoker). Het buitenmeubilair staat op de ruime veranda.

Op de plaatsen Syrah en Grenache zijn houten vlonders met daarop een Lodge Safaritent : ruime robuuste tenten met ook hier weer topbedden en er ontbreekt aan niets. Er zijn 2 slaapvertrekken, een met 1 tweepersoons bed en de andere met 2 eenpersoonsbedden. Verer is er een keukenhoek met stromend water, koelkast, waterkoker en het buitenmeubilair staat op het terras. De een staat zo mooi dat Marit er zelf wel wil wonen en de ander heeft een onweerstaanbaar avondzonnetje.

.

Inventaris

Prijzen

Oh, la la, des croissants, pain au chocolat, baguettes, pain complet ..

Impressie

Lodgetent Syrah

press to zoom
bienvenue
bienvenue
press to zoom
dormir dans un tente lodge
dormir dans un tente lodge
press to zoom
avondlicht vanuit de tent
avondlicht vanuit de tent
press to zoom
Proud
Proud
press to zoom
croissants
croissants

Op de eerste maandagmorgen staat het ontbijt klaar!

press to zoom
bonne nuit
bonne nuit

Tente Coco + tente enfants

press to zoom
cuisine Lodge Grenache et Syrah
cuisine Lodge Grenache et Syrah
press to zoom
Coco twee 1-persoonsbedden
Coco twee 1-persoonsbedden

Terret en Alicante

press to zoom