TENTEN

Wat een rijkdom! Inmiddels een bekend concept: de charme van het kamperen – buiten slapen- maar geen gesjouw met een tent: alles is geregeld, je hebt natuurlijk je eigen sanitair (douche/wc/wastafel), uitpandig. In de schaduw van een pijnboombos, te midden van wijngaarden, staan de ingerichte tenten.

 

Er zijn 3 verschillende accomodaties. De prive badkamers zijn voor iedere accommodatie uitpandig, op loopafstand. In alle tenten is electra en stromend water in de keuken.

Er zijn twee Coco tenten op de plaatsen Terret en Alicante. De Coco's zijn langwerpige tenten met 2 slaapvertrekken (een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden) en een keukentje, alles erop en eraan: heel knus, lekkere bedden, horren voor de ramen en aansluitend een voortent met een extra keukenblok met stromend water. Dit alles op een houten vlonder, waar ook natuurlijk het buitenmeubilair staat. Naast de Coco staat een 2/3 persoons slaaptent van Karsten, voor als de kinderen liever in een eigen tent slapen. Ideale plek als je kinderen in hun eigen tent, naast die van jullie willen slapen.

De Safaritenten staan op de plaatsen Merlot en Carignan: ruim, compleet, sfeervol en met aandacht ingericht en met een prachtig uitzicht. In het voorjaar van 2021 worden deze tenten vernieuwd: details volgend nog .In ieder geval zijn er 2 slaapvertrekken en een 'living' met een keukenblok (gasstel, koelkast). Het buitenmeubilair staat op de ruime veranda.

Op de plaatsen Syrah en Grenache zijn houten vlonders met daarop een Lodge tent : ruime tenten met ook hier weer topbedden en er ontbreekt aan niets. Er zijn 2 slaapvertrekken, een met een 2- persoons bed en de andere met 2 eenpersoonsbedden (of 3). Verer is er een keukenhoek met stromend water en het buitenmeubilair staat op het terras. 

.Voor iedere tent geldt: alles zit erop en eraan, je kan het zo gek niet bedenken. Van een oestermes tot een gezellig tafelkleedje. Van echte (opgemaakte) bedden tot mooie wijnglazen. Pak je tas maar!

NOTA BENE!

 

De eerste ochtend na aankomst, zetten we een heerlijk uitgebreid ontbijt voor jullie klaar. Croissants, homemade jam, koffie of thee, yoghurt en muesli, jus d’orange: wel zo makkelijk. En.. van het huis!

In het hoogseizoen komt op de overige dagen de bakker iedere dag langs met vers brood. 

Inventaris

Prijzen

Impressie

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon