top of page

SAFARITENTEN

Safaritenten, een beproeft recept. Ze staan te kust en te keur in Frankrijk. En wat maakt onze tenten dan toch net even anders?

 

Onze tenten staan verstopt in ons pijnboombos met metershoge bomen en zicht op de omringende wijngaard, dat alleen al maakt ze uniek! We zitten dichtbij de kust, op een heldere dag kunnen we de zee zien. Er is veel aandacht voor de inrichting, mooie kleuren en fijne details. Van een tafelkleed tot een oestermes, van een mooi wijnglas tot een goed bed. Andere bewoners van dit bos zijn voornamelijk krekels, eekhoorns en vogels.

De tenten die hier staan, zijn zo goed als nieuw (2022-2021-2020).

Het zijn tenten op topplekken met muskietengaas voor de ramen, grote houten vlonders, buitenmeubilair, een hangmat, water in de keuken en je eigen uitpandige prive badkamer... je hoeft alleen je tas maar mee te nemen.

Er zijn tenten waar je met 4 of 5 personen in twee slaapvertrekken in een tent slaapt en er zijn tenten waarbij de kinderen hun eigen tent, naast die van jullie hebben, voor ieder wat wils (maar wel moeilijk kiezen)..

Er zijn twee nieuwe tenten op de plaatsen Terret en Alicante. De ouders hebben een droomtent van 20m2 ter beschikking met een 2 persooonsbed (1.60x2.00), voldoende ruimte om de spullen op te bergen. 2 of 3 kinderen slapen in een tent naast die van jullie in hun eigen tent. In deze 'kindertent' zijn twee slaapvertrekken met 2 of 3 bedden, een keukentje met koelkast, een waterkoker en opslagruimte. Verder is er een buitenkeuken, een hangmat en natuurlijk meubilair. Dus je kookt buiten en daar staat ook de eettafel.

De Safaritenten taan op de plaatsen Merlot en Carignan: ruime, complete tenten, sfeervol en met aandacht ingericht en met een prachtig uitzicht op de wijngaard. Zo wil iedereen wel wakker worden! Er is in iedere tent een slaapvertrek met 1 bed voor 3 kinderen (dus 3 slaapplaatsen) en een slaapvertrek met 1 tweepersoonsbed.  Verder natuurlijk een 'living' met een keukenblok (gaspitten, koelkast, waterkoker). Het buitenmeubilair staat op de ruime veranda.

Op de plaatsen Syrah en Grenache zijn houten vlonders met daarop een Lodge Safaritent: ruime robuuste tenten met ook hier weer topbedden en er ontbreekt aan niets. Er zijn 2 slaapvertrekken, een met 1 tweepersoons bed en de andere met 2 eenpersoonsbedden. Verer is er een keukenhoek met stromend water, koelkast, waterkoker en het buitenmeubilair staat op het terras. De een staat zo mooi dat Marit er zelf wel wil wonen en de ander heeft een onweerstaanbaar avondzonnetje.

.

Inventaris

Prijzen

Oh, la la, des croissants, pain au chocolat, baguettes, pain complet ..

Impressie

bottom of page