TEAM
IMG_5661_edited.jpg
MARIT, Pien en Loor

Al sinds 1998 in Frankrijk. Toen op zoek naar het perfecte huis, met veel ruimte er omheen, om mensen te kunnen ontvangen en een topvakantie te bieden. Dochter Pien was 6 weken oud.

 

Na het opknappen en met veel plezier draaien van het eerste bedrijf, kwam in2003 Saint Paul le Marseillais op  het pad. Inmiddels met tweede dochter Loor (2001) werd een nieuwe droom weer werkelijkheid: toerisme, een eigen wijngaard, veel mediterraane zon, dichtbij de kust en toch volop ruimte en groen, zonder buren.

 

Er kwamen gites in een deel van de gebouwen en in het pijnbomenbos staan de ingerichte tenten in de broodnodige schaduw.

 

Marit vind het in de watten leggen van mensen nog altijd heerlijk, gecombineerd met decoreren en iedere keer weer beter en mooier maken van het hele domein, het is nooit af.

 

Door het grote succes met het organiseren van (Franse) bruiloften wordt nu de huidige werkplaats gedeeltelijk 'feestzaal' voor de evenementen (zie INSTA saintpaullemarseillais)

 

De omliggende wijngaarden zijn nog volop in productie maar niet meer in Marit's bezit. Wel de lusten maar niet de lasten! 

Bienvenue au mon petit paradis

HUBERT & REDA

Hubert werkt al jaren op het domaine. Eerst in de wijngaard maar zijn passie ligt bij de eeuwenoude olijfbomen, de andere fruitbomen en de moestuin (appels, kersen, granaatappels, peren, abrikozen, tafeldruiven, tomaten, paprika's, veel uien ...etc).

Samen met zijn zoon Reda  onderhouden ze de moestuin, die ons weer voorziet van de ingredienten en kruiden voor onze keuken en verse munt voor de thee.

 

Verder snoeit hij tijdig o.a. de Oleanders, zodat de bezoekers van Saint Paul worden verwelkomd door een prachtige bloemenhaag! 

IMG_3004_edited.png