ETEN EN DRINKEN

De grote luxe van Saint Paul le Marseillais: Table d'hôte! Mediterrane lekkernijen op tafel, gezelligheid om je heen, wat wil je nog meer. Grootschalige verwennerij op kleinschalige wijze. Verse spullen uit de omgeving, op mooi opgemaakte borden. Puur en vers, gezond en smaakvol. Uiteraard krijgen de kinderen een ‘kindermenu’! Op verschillende dagen in de week, 2 of 3 gangen, een bbq en een pool party op vrijdagavond.

 

Op ons schaduwrijke, gezellige terras onder de moerbeibomen (met wifi) of bij het zwembad kan je, in alle rust genieten van een latte macchiato, verse muntthee (uit eigen moestuin) of een fles wijn afkomstig uit een van de omliggende wijngaarden, -door ons streng geselecteerd (!)-, met verse tapenadebroodjes en onze ‘famous bruchetta’s’. Of een plateau verse oesters… het kan allemaal. 

 


TARTE AU CITRON

 

Een van Marit's meest favoriete toetjes is de echte Franse Citroentaart, mmmmmm. Het geheime familierecept heeft ze weten te ontfutselen aan een Francaise uit het dorp.

 

 

Download hier het recept!

Le St Barth Comptoir de degustation..

Aan de rand van de lagune de Thau kan je oesters en mosselen eten op een droomplek. De familie Tarbouriech kweekt al 3 generaties oesters op deze locatie. Hun speciale, roze oesters zijn een must: met behulp van zonnepanelen worden de getijden nagebootst zodat de smaak en textuur van de oesters goed ontwikkeld wordt, wat heeft geleid tot een groot succes. Een superplek en een aanrader; op een steenworp afstand.

St Barth Comptoir de degustation huitres

Impressie

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
Mèze