KINDEREN

De kinderen eten op Saint Paul gezamenlijk aan een kindertafel in de speeltuin een kindermenu. Hierna kunnen ze weer naar hartelust spelen (en kunnen de ouders in alle rust eten en natafelen). In het bos rond de tenten zijn hutten, wat is er leuker dan daar te spelen, of misschien een nieuwe hut te bouwen? 

Voor de wat oudere kinderen (12+) is er genoeg te doen. We proberen, voor zover mogelijk, kinderen van dezelfde leeftijd in dezelfde weken te plaatsen. 

Er zijn vlakbij tennisbanen – met zicht op zee- en je kan in de omgeving volop zeilen, kitesurfen en kano varen. misschien een fietstocht onder de platanen, langs het Canal du Midi? De kinderen maak je ook blij met een bezoek aan het klimbos, of -voor de groteren- naar zwem- en glijbanenparadijs Aqualand. Je kunt natuurlijk ook genieten van de rust op Saint Paul, alleen onderbroken door geluiden van de krekels. Eindeloos springen op de grote trampoline, of een partijtje ‘Jeu de boules’ of ‘kubben’ op onze baan, wellicht een voetbaltoernooitje en dan snel weer zwemmen!

 

 

Impressie

buiten
buiten
the pool
the pool
dieren aaien
dieren aaien
chillen
chillen
wandelen
wandelen
zwembad
zwembad
samen eten
samen eten
hutten in het bos
hutten in het bos
samen
samen
plezier
plezier
schommel
schommel
zelf eten
zelf eten