In verband met de corona crisis, is het op dit moment onduidelijk wanneer we open kunnen. We hebben goede moed en gebruiken deze 'extra' tijd maar om alles nog beter voor te bereiden. Onze regio is een groene regio, dat wil zeggen dat de besmettingskans hier kleiner is dan in de dichtbevolkte gebieden. Het domein is zeer kleinschalig, iedereen heeft eigen sanitair en er is volop ruimte, dus dat werkt allemaal in ons voordeel.

Zodra de Franse overheid ons groen licht geeft, zetten we de deuren wagenwijd open. Vooralsog komt er eind mei zicht op het seizoen en het openstellen van de grenzen. Uiteraard zullen we er alles aan doen om alles zo in te richten dat jullie van een heerlijke vakantie kunnen genieten.

Tegoedbonnen vouchers: hierover kunnen we jullie pas informeren op het moment dat we niet aan onze verplichtingen kunnen doen, cq als we dus niet open mogen van de Franse overheid. 

Tot dan! Wij zijn er klaar voor, Marit & team.

En raison des circonstances exceptionnelles dues à l'épidémie de Covid-19, on est obligée de fermer nos portes pour l'instant. Pour tout renseignements ou devis, envoyez-nous un message:

info@st-paul-le-marseillais.com.

On a des logements isolées et ils se présentent  comme conformes aux normes de distanciation sociale.

 

Ramené a la population, le nombre de cas de covid est très inférieur a la moyenne nationale dans notre département (34).

Des que possible, nous ouvrons nos portes et vous êtes le bienvenue!

Pour toute information complémentaire sur le Coronavirus-COVID-19, consultez le site https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus.

 

Prenez soin de vous ! Marit et collaborateurs

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon