top of page

GÎTES

Vroeger woonden de wijngaardarbeiders in een huis op het domein waar ze werkten. Van deze huizen zijn sfeervolle gites gemaakt. Ingericht en gestyled in warme kleuren, met oog voor detail en behoud van het oorspronkelijke karakter, omringd door groen en wijngaarden. Een beetje luxe met veel aandacht voor de inrichting en volop ruimte en privacy buiten. De gîtes beschikken over een goed uitgeruste keuken (Nespresso en afwasmachine), woonkamer, badkamer en slaapkamers. Ook deze winter zetten we weer 'alles-op-alles' om het nog mooier en comfortabeler te maken. 

Alle huizen zijn ingericht voor 5 personen en liggen aan een binnenplaats waar ook de wijncave aan grenst. Buiten heb je altijd zon en schaduw en er is ruimte te over. Bij de gîtes mag, in tegenstelling tot bij de tenten, worden gebarbequed. Er zijn kleine  bbq's aanwezig.

De afstand tot het (omheinde) zwembad is hemelsbreed ongeveer 30 meter.

Maison des Espagnols 90 m2

Bgg: woonkamer 30m2, keuken 15m2 met Nespresso, melkschuimer, koelkast en afwasmachine. 1e verdieping: slaapkamer met drie bedden 25m2, slaapkamer 20m2 met een dubbel bed, badkamer met inloopdouche en wc. Verder natuurlijk beddengoed, handdoeken een een fohn. Terras aan voorzijde, tuin achterzijde.

Maison du Regisseur 80 m2

Bgg: woonkamer 15m2, met open haard, keuken 15m2 met grote koelkast, Nespresso, melkschuimer, magnetron en afwasmachine. 1e verdieping: slaapkamer 10m2 met een dubbel bed, kamer met 2 bedden 20m2, kinderkamer(tje) 5m2 ,met een eenpersoonsbed, badkamer met douche en wc. Uiteraard ook met beddengoed, handdoeken en een haarfohn. Terras aan de voorzijde.

Maison Le Petit Paradis 80 m2

Bgg: keuken/woonkamer met koelkast,Nespresso, melkschuimer, gasfornuis met oven, ruime badkamer met inloopdouche en wc. 1e verdieping: slaapkamer met een dubbel bed, 1 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed. De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken en de fohn liggen klaar! Terras aan de voorzijde.

Maison le Sommelier 90m2

Bgg: keuken/woonkamer met grote koelkast, Nespresso, melkschuimer, gasfornuis, badkamer met douche en wc. 1e verdieping: slaapkamer met een dubbel bed en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken en fohn liggen klaar! Tuin cq terras aan de achterzijde.

Prijzen

Zon

Schaduw

Impressie

bottom of page